Стефан Янев: Логичният изход е оставка на правителството и избори

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/stefan-yanev-logichniyat-izhod-e-ostavka-na-pravitelstvoto-i-izbori/2330 SvobodnoSlovo.eu
Стефан Янев: Логичният изход е оставка на правителството и избори

"Коалицията се занимава със себе си пред очите на всички български граждани, а те очакват решения, за да бъде подобрен животът им. Скандалите показват не особено приятно лице на политическия живот".  Това каза пред БНР Стефан Янев, който се очаква да бъде избран за лидер на "Български възход" на учредително събрание в неделя. 

И припомни, че партията мандатоносител е дошла със заявката да се бори с корупцията, но: "Ако това е борба с корупцията – да я търсиш в собствената си коалиция, нещата са неприятни. Хората не очакваха този тип развитие. Вместо да има разрешаване на кризи, се създават нови".

В предаването "Хоризонт за вас" той предположи, че управлението на обществените средства и темата Северна Македония са в основата на последните събития.

"Логично е да не тежи тезата, че с цената на всичко трябва да се спасява нещо, което досега не дава ясен резултат. Логичният изход е оставка на правителството и избори", коментира Стефан Янев. Той подчерта, че членството на България в Европейския съюз е предимство за българската икономика.

Национален консерватизъм е посоката, в която ще върви "Български възход". "Няма да имаме червени линии. Ако избирателите решат да влезем в бъдещ парламент, ще бъдем отворени към всички партии".

https://glasove.com/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.