Така убиват народа. Дъно няма, но край винаги има!

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/taka-ubivat-naroda-dano-nyama-no-kray-vinagi-ima/22674 SvobodnoSlovo.eu
Така убиват народа. Дъно няма, но край винаги има!

Така убиват народа. Дъно няма, но край винаги има. 

Края на един човек, на един народ настъпва тогава, когато загуби инстинктите си, когато загуби основните си ценности. А това е процес, който е дълъг и тежък. Процес, който не може да се развие случайно, а е провокиран от нещо, или от някой. Тежки природни бедствия, войни и епидемии водят хората до такова състояние. До отчаяние и принизавяне на съществуването до покриване на най-необходимите нужди. Живот без надежда, без мечти, без желания. Стадо, вървящо към края си примирено. Именно това е най-страшното – примирението! И това се използва от управниците – диктатори, които искат да държат под контрол народите. Чрез механизми за убиване на мечти, чрез внушаване на чувството на обреченост и усещането, че нищо не зависи от теб. Точно това се случва в България през последните десетилетия – на народа се налага тезата, че „всички са маскари и боклуци“, че „нищо не може да се промени“, че „с честен труд нищо не може да постигнеш“ и че „нищо не зависи от нас, всичко се решава от ония горе“. И „логичните“ изводи, които се втълпяват на хората – всяка съпротива е обречена, всеки опит за борба ще бъде смачкан, а хората наказани – убити, пребити, уволнени, осъдени. Господарите владеят всичко и съществуването ви е по тяхна воля и за тяхна угода. Само че, стремежа към свобода и развитие е естествен процес и неговото подтискане изисква много повече усилия от управляващата ни престъпна банда. Нужно е да подменят основните ценности в обществото, за заменят сремежа към свобода и развитие, стремежа към образование и просвета, сремежа към усъвършенстване, трябва да бъде заменен от нещо друго. Защото всичките тези стремежи правят обществото и отделният човек независми, силни, активни, будни и най-вече действащи. А това е опасно. Мафията положи неимоверни усилия за да прогони милиони млади и активни българи от родината им, защото те са заплаха за тяхната власт, а за останалите тук решава да замени морала и човеките ценности и стремежи с едно единствено средство за постига на успех, лъжовно , но силно срество, водещо до пълна деградация и инертност на обществото и отделният човек и това нещо е хазарта!

Не е важно да си образован, важно е да имаш късмет и да търкаш билетчета, или да играеш други „игри на късмета“. Не е важно да работиш и да се усъвършенстваш, важно е да търкаш билетчета. Не е важно да си добър в това, което правиш, като бизнес и професия, важно е да търкаш билетчета. И така ще постигнеш всичко – ще станеш богат, ще постигнеш мечтите си. Не е нужно да се съпротивляваш на трудностите, да решаваш проблемите, да се бориш срещу неправдите за да живееш пълноценно и живота ти да стане по-добър, достатъчно е да търкаш билетчета и ще постигнеш и решиш всичко без риск и труд. Така мафията убива душите ни, убива народа. Успоредно с това се демонстрира, че напред в живота , бизнеса и кариерата могат да вървят само удобните, послушните и верните на мафията. Останалите се заклеймяват като лумпени, анархисти, соросиди… Всеки, който е срещу властта на мафията е срещу демокрацията, защото управляващите ни бандити народа ги е бил избрал. „Всеки, който е срещу мен е срещу демокрацията, казва Ердоган, защото мен народа ме е е избрал по демократичен път“ Същото казва и Бойко Борисов. Така диктаторите използват инструментите на демокрацията, за да крепят своята власт. Само че, народа отдавна нищо не избира, изборите са превърнати в едно огромно престъпление, което само легитимира властта на мафията. И кръга се затваря.

Избори,които дават легиминост на едно престъпно управление.

Институции, които крепят властта на мафията и смачкват неудбните.

И билетчета, които се явяват алтернатива на надеждата. Последното е най-жасното престъпление, извършвано от управниците ни. Дори животните не разчитат за своето оцеляване на късмета, а разчитат на своите способнисти и умения, които усъвършенстват през целият си живот. Така човек се превръща в зомби, без духовни стремежи, а е воден само от жалка алчност и измамата за лесно забогатяване. Буда, слугите му и господарите му знаят добре силата на това оръжие. Защото именно използвайки алчността и духовната нищета на мутрите в началото на прехода те пълнеха редиците на СИК, ВИС и останалите мафиотски организации. Превърнаха ги в армия от нискочели зомбита, готови да убиват за господарите си заради пари и обещания за охолен живот без труд и образование. Сега свинете са на път да превърнат целият народ в свои слуги. В зависими зомбита, търкащи билетчета и гледайки господаря, като единственият източник на блага. Той „дава и раздава“! Той решава всеки проблем, от останалите в територията не се иска нищо, освен да робуват и да търкат билетчета за да станат като господаря! Филията с мас, едниствената прочетана книга, преклонението пред „началниците“ и щипката късмет са формулата за успеха! И Той е доказателството. БОЕЦ, чрез своите действия разкриваме престъпната същност на управляващата ни мафия и няма да спрем да го правим.

Този духовен геноцид над българите се извършва не само за да пълнят джобовете си Пеевски и Божков. Една трета от рекламното време на официалните телевизии е заето от реклами на „търкащи билетчета“ и игри на късмета. Знаем, че тези телевизии, както и почти всички медии са превзети и подчинени на Борисов, Гергов, Пеевски и мафитоско-ченгеджийската партийна мафия. Този духовен геноцид цели осакатяването на една нация. Само за да могат шепа престъпници, ченгета, мафиоти и олигарси да запазят властта си и да не носят отговорност за извършените престъпления. Превръщат душите ни в мазоли. Но не от труд. Мазоли от невежство и подчинение, от ниски страсти и отхвърляне на истинските ценности и свещенните човешки амбиции и стремеж към усъвършенстване, просвещаване, свобода и справедливост! Картината на млади хора, които не знаят добре да четат, но дават парите си, изпросени от родителите им за да търкат билетчета, мечтаейки, че така ще станат богати и „важни“, е олицетворение на мутренският модел, който мафията насажда в обществото ни.

Но, надежда има. И тя е в непримиримите, в малцината, в тези, които пазят искрата на любовта и свободата.

И в най-мрачните времена е имало хора непримирими с неправдните, хора, борещи се за свобода и справедливост. Има ги и днес. И точно те са най-големият страх и кошмар на мафията. Защото въпреки цялата си власт, пропаганда, милиарди, репресии и удари не могат да ни смачкат. Не могат да угасят светлината и да пречупят духа на Свободните.

БОЕЦ водим битка срещу това зло и ще я водим до край, дори и на площадите. И в тази битка Истината е най-силното ни оръжие. Свържете се с нас!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:[email protected]

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.