ТРЯБВА ДА ИЗБИРАМЕ - БИБЛИЯТА ИЛИ ШЕРИАТА!

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/tryabva-da-izbirame-bibliyata-ili-sheriata/21386 SvobodnoSlovo.eu
ТРЯБВА ДА ИЗБИРАМЕ - БИБЛИЯТА ИЛИ ШЕРИАТА!

Европейски съд по правата на човека ПРИЗНА ШЕРИАТСКОТО ПРАВО И ЗАБРАНИ КРИТИКИ КЪМ ПРОРОКА МОХАМЕД. ЗАБРАНИ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО ПО ОТНОШЕНИЕ НА ИСЛЯМА! В линка по-долу е цялата статия.

Започнахме с правото да бъдеш различен до степен на морална и природна извратеност. Продължихме с правото да налагаш културните си "ценности" на другите, дори тези ценности да включват пребиване с камъни и омъжване на малолетни момичета.

Пуснахме варварите, а те ни наложиха СВОИТЕ ЗАКОНИ! Християнска Европа заради предателството на своите политици, се предаде на исляма. Напразни бяха жертвите на войните на кръстоносците, на свещеници и монаси. Напразни бяха мъченичествата заради християнската вяра.

По-важно е танте Меркел да си осмисли бездетният си живот като се прави на майка на варварите. Да ги защитава. Да допуска техните закони да стават наши закони. И не бих се учудила, ако и тя като Шинийед О.Конър стане мюсюлманка.

Едно от най-важните изисквания според мен към политиците трябва да бъде психическата стабилност. Без комплекси и сериозни отклонения. Без привързаност към лекарства за "ишиаса". Политици със здрав морал и християнски ценности.

Не ме разбирайте погрешно, не съм против исляма. Познавам много мюсюлмани, които си спазват религиозните норми и са свестни и почтени хора, които безкрайно уважавам.

Въпросът е за другите - тези, които използват религията за АГРЕСИЯ И НАЛАГАНЕ НА МНЕНИЕТО СИ НАД ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!

В ЕВРОПА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА Е ХРИСТИЯНСКА! НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА - ДА СИ ХОДИ В ДЖУНГЛИТЕ ИЛИ ПУСТИНЯТА, НИКОГО НЕ СЪМ КАНИЛА И НЯМА ДА ДОПУСНА ДА ИДВАТ В МОЯ ДОМ, ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ Е МОЙ ДОМ, И ДА МИ КАЗВАТ КАКВА ХРИСТИЯНКА ТРЯБВА ДА БЪДА И КАК ДА СПАЗВАМ ТЕХНИТЕ РЕЛИГИОЗНИ ЗАКОНИ.

А Европейският съюз се управлява от хора, които откровено са с психични отклонения. Които използват либерализмът, за да затрият окончателно християнството и западната цивилизация.

Държавите и нациите имат идентичност. НЯМА И НЕ ИСКАМЕ ДА НИ ПРЕТОПЯВАТ В СИВА, ЛЕСНО УПРАВЛЯЕМА МАСА!

НЕ ВИ ИСКАМЕ ГЕЙ-ПАРАДИТЕ!

НЕ ВИ ИСКАМЕ ДЖЕНДЪР-ИДЕОЛОГИЯТА!

НЕ ВИ ИСКАМЕ ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ!

НЕ ВИ ИСКАМЕ ВАРВАРИТЕ!

НЕ ВИ ИСКАМЕ БЕЗУМНИТЕ РЕШЕНИЯ!

НЕ ВИ ИСКАМЕ ЩАСТЛИВИТЕ КОКОШКИ И ПРАВИТЕ КРАСТАВИЦИ!

НЕ ВИ ИСКАМЕ БЕЗКРАЙНАТА СКЪПА БЮРОКРАЦИЯ, ГРИЖЕЩА СЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВАРВАРИТЕ, ОТКОЛКОТО ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАЖДАНИ!

НЕ ВИ ИСКАМЕ НАЛАГАНЕТО НА КОЛОНИАЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ!

НЕ ВИ ИСКАМЕ НАМЕСАТА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ НИ РАБОТИ!

НЕ ВИ ИСКАМЕ НАГЛАТА НАМЕСА В МОРАЛА И СЕМЕЙНИТЕ НИ ЦЕННОСТИ!

НЕ ВИ ИСКАМЕ МУЛТИКУЛТУРАЛИЗМА!

А НИЕ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ОБЪРНЕМ КЪМ БОГ, КОГОТО ЗАБРАВИХМЕ.

Защото това е нашата защита срещу Содом и Гомор, които се пренесоха в Европа.

Защото българите векове наред сме оцелели само защото ни е поддържала християнската вяра.

И искам да призова и БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА!

Народът, патството ви, българите, имат нужда от вас, от духовен водач, от защита срещу чуждите религии и ценности. Заемете мястото си!

Бог да пази България!

Елена Гунчева

Снимка на Елена Цонева Гунчева.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.