Турците или децата и бъдещето на България, Г-н Борисов? Кое избирате?

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/turcite-ili-decata-i-badeshteto-na-balgariya-g-n-borisov-koe-izbirate/20105 SvobodnoSlovo.eu
Турците или децата и бъдещето на България, Г-н Борисов? Кое избирате?

При 170% отрицателен прираст 2017(според НСИ) при което излиза весел, весел Бойко и казва "за майките нищо не казах" - дето хиляди болни деца оставаха без помощи заради нахални цигани, то кво да кажеш освен да се срамуваш 5 години в ъгъла (Да не коментираме колко още случаи има на депесарски схеми в България за кражба от социални политики за грижа над децата ни - кражби от образование, кражби от здраве, кражби от БЪДЕЩЕ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ),  обаче сега ще кажа вика - “Много хубаво им опростихме 8 милиона на Мюфтийството и само да знаете дарихме и 5 на Българската Православната църква....” клип

Просто по-голяма простотия не бях чувала с оглед историческата обремененост на България от османско иго, потурчване преди само 141 години и изкуствено помохамеданчване на населението ни, което тече свръх активно и инвазивно и в момента той да ми сравнява Християнската вяра с Мюсюлманството при положение, че страната ни само допреди 141 години е била 500 години под османско владичество и процесите и сигналите за опитите за помюсюлманчване на населението са отново ясни, видни и налице.

Бойко, България е покръстена ЦЯЛАТА ТОЧНО 855 година ОТ КНЯЗ БОРИС I, НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЗНАЕШ И Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА НЕ КАНТАР СЕИР ГЮВЕЧ И АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ИЗПОВЯДВА ДРУГА РЕЛИГИЯ МОЖЕ И ТО ТОЙ Е МАЛЦИНСТВО И СЕ ПОЛЗВА С ОГРАНИЧЕНИ ПРАВА, КОИТО ДА ПОЗВОЛЯТ ДА ИЗПОВЯДВА ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕТО СИ В ЧУЖДА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА, КАКТО МЮСЮЛМАНИТЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ, АНГЛИЯ, ГЪРЦИЯ, ИТАЛИЯ И ЦЕЛИЯ СВЯТ - Т.Е. НЕ НЕ Е НОРМАЛНО ДА ПРИРАВНЯВАШ ТИ В ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА БИЛА 500 ГОДИНИ ПОД ТУРСКО РОБСТВО / ОСМАНСКО ВЛАДИЧЕСТВО ХРИСТИЯНСКА И МЮСЮЛМАНСКА ВЯРА ПРАВЕЙКИ СЕ НА УЖ ТОЛЕРАНТЕН, ЗАЩОТО НИЕ СИ ИМАМЕ ОФИЦИАЛНА ВЯРА ПРИЕТА В БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ПРЕДИ 11 ВЕКА ПРЕЗ 855 ГОДИНА И С ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО ПРАВИШ В ПОМОЩ НА ДПС И МЮСЮЛМАНИТЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО ПРИЕМАНЕТО И ПОЧИТАНЕТО НА МЮФТИЯТА КАТО ВЛАДИКА В ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА ОБРИЧАШ БЪЛГАРИЯ НА ГИБЕЛ И ВТОРО ТУРСКО РОБСТВО.

ТОВА Е БЪЛГАРИЯ НЕ Е ТУРЦИЯ, НИТО ТЮРКАРИЯ, ВЕ ПОЖАРНИКАРЮ. ЗАЩО ИТАЛИАНСКИЯ, ФРЕНСКИЯ ИЛИ АНГЛИЙСКИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ЗАЕДНО С ПАПАТА, ИЛИ ВЛАДИКАТА/ СВЕЩЕНИКА НЕ ПРИЕМАТ МЮФТИЯ ВЕ ?!  А СЕ СТРЕМЯТ ДА ОГРАНИЧАТ МЮСЮЛМАНСКИТЕ ОБЩНОСТИ В СТРАНИТЕ СИ ДО МИНИМУМ НЕ ДА ГИ ВЕЛИЧАЯТ И ДА ИМ ОПРОЩАВАТ ДЪЛГОВЕ? ЗАЩО? ЗАЩОТО МЮСЮЛМАНИТЕ СА, ВИНАГИ СА БИЛИ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ ХОРА С  АГРЕСИВНО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ И СТРЕМЕЖ КЪМ ТЕРИТОРИАЛНО И РЕЛИГИОЗНО ГОСПОДСТВО. В РЕЛИГИЯТА, В КОРАНА ИМ ПИШЕ ДА ПОМОХАМЕДАНЧВАТ ВСИЧКИ ДРУГОВЕРЦИ НА ПЪТЯ СИ НАРЕД АКО НЕ ДОБРОВОЛНО С ЧЕВЕРМЕ, ТО С КИНЖАЛ - ТОВА СА БАЗОВИТЕ ЦЕННОСТИ НА МЮСЮЛМАНСКАТА РЕЛИГИЯ И ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ, ТИ ТОВА ЗНАЕШ ЛИ ГО ИЗОБЩО? ИСТОРИЯ ЧЕЛ ЛИ СИ? ИЗОБЩО ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е БИЛА 500 ГОДИНИ ПОД ТУРСКО РОБСТВО ИМЕННО ОТ ТЕЗИ МЮСЮЛМАНИ ЧАСТ ОТ ОСМАНСКАТА ИМПРЕРИЯ, НА КОИТО ТИ СЕГА РЕЛИГИОЗНО И СОЦИОКУЛТУРНО ПОДАРЯВАШ ДАРОМ СТРАНАТА НИ?

ИЗОБЩО ПО-ГОЛЯМА ОЛИГОФРЕНИЯ НЕ БЯХ ВИЖДАЛА/, НЕ ЗНАМ КОЙ Я ИЗМИСЛИ. НО САМО ДА ТИ КАЖА, ЧЕ ВОДИШ БЪЛГАРИЯ КЪМ ВТОРО ТУРСКО РОБСТВО С ТАЗИ ГЛУПОСТ. БЪЛГАРИЯ СИ ИМА ОФИЦИАЛНА РЕЛИГИЯ ОТ 11 ВЕКА И ТЯ Е ХРИСТИЯНСКАТА КНЯЗ БОРИС I СЕ Е ПРЕТРЕПАЛ ОТ РАБОТА ЧОВЕКЪТ ДА Я ПОКРЪСТИ ЦЯЛАТА ЧОВЕКА, РУСНАЦИТЕ СА СЕ ПРЕТРЕПАЛИ БУКВАЛНО ДА НИ ОСВОБОДЯТ СЛЕД СМЪРТТА НА ТОЛКОВА ГЕРОИ ОТ КИНЖАЛА И НА БЕСИЛОТО, НЕ ЗА ДА НИ ПОДАРЯВАШ СЕГА ТИ НЕДОСТОЙНО ОТНОВО В ТУРСКИ РЪЦЕ ВЕ ЧОВЕЧЕ. ТИ РАЗБИРАШ ЛИ ГО ТОВА?

АКО НЕ РАЗБИРАШ - ХОДИ СИ. ТОВА Е БЪЛГАРИЯ - ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА И С ОГЛЕД ТЕЗИ ДЪЛГОВЕ И 300-ТЕ НОВОПОСТРОЕНИ ДЖАМИИ С НЕЯСНО ПАДНАЛО ОТ НЕБЕТО ФИНАНСИРАНЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ БИ СЛЕДВАЛО ПОНЕ 1/3 ДА СЕ ПРЕУСТРОЯТ НЕЗАБАВНО В ЦЪРКВИ НА БАЗА ТЕЗИ ДЪЛГОВЕ , НЕ ДА МИ КАНИШ МЮФТИЯТА НА КАФЕНЦЕ, ВЕ ЧОВЕЧЕ - МАКРОН, ТЕРЕЗА МЕЙ, ДЖУЗЕПЕ КОНТЕ ИЛИ ЦИПРАС ИЛИ КОЙТО И ДА Е БИЛО ДРУГ ДА СИ ВИДЯЛ ДА КАНИ МЮФТИЯТА НА ОГРАНИЧЕНИТЕ МЮСЮЛМАНСКИ ОБЩНОСТИ НА ТЕХНИ ТЕРИТОРИИ В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ МУ ГУКАТ? ТА ТЕ ДОРИ НЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАТ ДА СТРОЯТ ДЖАМИИ ВЕ ЧОВЕЧЕ ОСВЕН ПО 1 НА 5 ГРАДА ПРИМЕРНО, ЗАЩИТАВАТ СИ ТЕРИТОРИЯТА И ДЪРЖАВИТЕ АДЕКВАТНО - ЗАЩОТО ТОВА Е ТОЛЕРАНТНОСТ - 1 ДЖАМИЯ НА 5 ГРАДА, НЕ ЦЯЛА СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ ДА ГЪРМИ В МЮСЮЛМАНСКИ НАПЕВИ ПО 3 ПЪТИ НА ДЕН И НЕ ДА СИ ПРОДАДЕШ/ ПОДАРИШ ДЪРЖАВАТА.

ТИ ОСЪЗНАВАШ ЛИ, ЧЕ ВОДИШ БЪЛГАРИЯ НА БАВНА СМЪРТ И КЪМ ВТОРО ОСМАНСКО ИГО, ИЗОБЩО ПРЕД ОЧИТЕ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ? СПРИ СЕ! https://docs.wixstatic.com/ugd/e733a9_3d2cf676272444989ab64d81b69062f7.pdf

Повече за платформата и каузите на гражданско движение, бъдеща ПП Синя Звезда може да видите тук:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.