ВНУЦИТЕ НА МАФИЯТА И ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/vnucite-na-mafiyata-i-decata-na-balgariya/14577 SvobodnoSlovo.eu
ВНУЦИТЕ НА МАФИЯТА И ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ

Чувството за чест и лично достойнство явно липсват у министър-председателят на теритоията, който в евтин опит да се спаси от граждански линч, позира прегърнат с внуците си. МУТРАТА СЕ КРИЕ ЗАД ГЪРБА НА ДЕЦА!

На Севдалинка толкова и е пиарът! Толкова евтино, гнусно и отвращаващо всеки нормален човек е да се въвличат малки деца в гнусен политически пиар. Явно не са ги пожалили и тях в опит дядо им да си спаси задните части и да запази властта си.

Но да попитам:

Защо ни показва своите внуци, а изгони нашите деца и внуци далеч от "проспериращата" му държава?

Защо за нашите деца тук няма бъдеще, а има само за децата и внуците на мафията?

Защо парадира със своите внуци, докато милиони българи виждат децата си и внуците си само по скайп и плачат всеки път, когато виждат как децата им вече забравят българския и категорично отказват да се върнат?

Защо се хвали с чуждите инвеститори, идващи да ползват робския ни труд, но не договаря същите тези инвеститори да дават заплати като в родината си? Защо не признава, че най-големите инвеститори в България са прогонените от него милиони млади и кадърни хоа по света?

Нас не ни интересува неговото бъдеще и внуци, защото в момента спасяваме нашите. Защото той заплашва бъдещето на нашите деца. Ние днес сме на улицата, защото искаме нормална и демократична държава, в която мястото на мафията е в затвора, а не в Народното събрание и в Министерския съвет.

С поредната си неадекватна и отвратителна проява във фейсбук, този човек за пореден път доказа, че няма място във властта, защото е готов да прегази всички и да използва дори малки деца, за да прикрие престъпленията си и да не получи възмездие!

Утре - на улицата! На ПРОТЕСТ ЗАРАДИ БЪДЕЩЕТО НА НАШИТЕ ДЕЦА!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.