За какво УЖ протестират тея сега ми кажете?

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/za-kakvo-uzh-protestirat-teya-sega-mi-kazhete/20948 SvobodnoSlovo.eu
За какво УЖ протестират тея сега ми кажете?

Вчера имаше протест на Камарата на строителите в София, които поставиха камионите си с висок общ тонаж хиляди тонове на забраненото за подобен тонаж бул. “Царигдско Шосе” рискувайки бъдещето, здравината и въобще съществуването на пътното платно правено само допреди 6-7 месеца и непрекъснато преправяно. Събраха се над 1000 камиона с общ тонаж хиляди тонове и чакаха пътят да пропадне. Учудващо се задържа поне за няколкото часа на мирната им демонстрация.

Те протестирали защото БСП ги компроментирала. Сред камионите имаше много камиони на Джи Пи Груп, а УЖ протестиращите на мирна демонстрация отидоха да среща с Премиера Бойко Борисов.

Фрапираща е снимката на Борисов с Терзиев. Просто фрапираща и разказва една цяла сюжетна линия, постановка, възстановка и реализация на един безумен УЖ протест и то не заради застрашаване здравината на бул. “Цариградско Шосе”.

Въпросът е по реален обществен проблем да се подкрепят обществено значими каузи важни за обществото като тази с кражбите от фондациите за подпомагане на деца, например, където проблемът е, че шепа лакуми селяни обират децата на България. А не бизнес - политици да си правят и разиграват сюжетчета за сметка на лековерните граждани, за да не си признаят, че не работят добре.

И при строителите също има реален проблем, но той е, че те не строят качествено масово щот са прекалено големи заложените бонуси в поръчките и няма добра стандартизация за качество явно.

За какво УЖ протестират тея ся, а вие ми кажете. Че осраха Графа и падна автобус пълен с хора на Своге и измряха всичките вътре ли протестират по-точно или за нещо друго, Г-н Борисов ?!

Пълна подигравка и бутафория. Реални проблеми като този с кражбите от дарения за деца във фондация няма кой да ги реши, ама има кой да изфабрикува протести на некадърния ни строителен бранш.

Щот идеята е УЖ добра ама теоритично, а практически утре пак ще умре още един автобус хора щот не строят качествено, политически скандал, трима министри и тогава кво?! Тогава кво ще правим, Г-н Борисов питаме?!!!

Това е замитане под килима и не печели точки на никого. Наемете си лобисти по тея конкурси първо, за да не минават неща през представители на властта и после да трябва да се уволняват зам министри на по 28 години, второ допускайте всички фирми, за да има реална пазарна конкуренция цена качество освен другото, ако само другото е водещо то става егати пътя и егати Графа - виждаме къв.

Редно е да си извадим поука от грешките вместо да правим постановки по несъществуващи проблеми - не строителите са засегнати , а 20-тте човека умрели на Своге са засегнати и Софиянци имащи УЖ площад "мечта" в центъра на Европейска София построен от Джи Пи Груп за 24 милиона евро са засегнати.

Не се подигравайте с народа с подобни постановки, Г-н Борисов, работете над реалните проблеми които Ви се навират в очите като например националната сигурност на Република България, здравето и живота на Българските граждани, което родните институции и нивото им на ниска хигиена и нисък процент реално свършена работа застрашават!

Резултат с изображение за протест на Камарата на строителите

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.