За мъжете и топките

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/za-mazhete-i-topkite/23252 SvobodnoSlovo.eu
За мъжете и топките

За пореден път лицемерно почетохме годишнината от обесването на Васил Левски, без да осмислим делото и посланието на този свят национален герой! Повечето политици, смятащи се за велики държавници, са окачили в кабинетите си портрет на Дякона, с което, видиш ли, искат да кажат, че са негови последователи. А истината е, че те дори не се опитват да го следват. Повечето от тях са трапезни революционери и позирането им до национални светини, като Левски, Ботев, Каравелов, Капитан Петко войвода…., граничи с перверзно лицемерие. Защо съм им набрал толкова ли?! Защото нямат топки! Всъщност те имат топки, но само тичат след тях или ги удрят с тенис ракети.

Но нито един от тях няма топки, от онези другите, като на истинските достойни мъже, който да излезе и да посочи с имена, тези няколко човека, които държат народа на България в това унизително състояние, вече толкова десетилетия. Защото абсолютно всеки от тези, които са били и са във високите етажи на властта, със сигурност знае имената на „хората” които задкулисно дърпат конците в енергетика, здравеопазване, земеделие, икономика.. да не изброявам, че става все по-тъжно. Бъдете сигурни, че само един от тях да беше, поне малко мъж, като тези пред чиито портрети се снимат, днес България щеше да бъде друга. Но за да излезеш от зоната на комфорта и да кажеш истината за тези, които ограбиха страната ни, трябва да си по-различен, да си достоен, да си мъж. Мъж с топки!

От Иво Танев

Резултат с изображение за иво танев

http://168chasa.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.