Защо и хората, и политиците, и СЕМ позволяваме безмълвно и бездейно да ни тровят всеки ден тези манипулирани с много пари медии?

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/zashto-i-horata-i-politicite-i-sem-pozvolyavame-bezmalvno-i-bezdeyno-da-ni-trovyat-vseki-den-tezi-manipulirani-s-mnogo-pari-medii/25037 SvobodnoSlovo.eu
Защо и хората, и политиците, и СЕМ позволяваме безмълвно и бездейно да ни тровят всеки ден тези манипулирани с много пари медии?

Събитията от последните дни:

- премиерът Бойко Борисов активно работи да бъде лицето на единението по оста България- Балкани- Турция- Европа

- политици и граждани се опитваме България да престане да е масов гроб по пътищата си

- кандидатурата за еврокомисар на Мария Габриел е възможно, по европейски, да обедини българските партии

- президентът Радев иска ефективно да спрем корупцията по високите етажи

- вицето Илияна Йотова и по български , и по европейски подава ръка за разбирателство и консенсус в името на националния интерес

- Корнелия Нинова зарежда с нова лидерска енергия опозиционната БСП

- Мустафа Карадайъ вече устойчиво води ДПС и в България , и в Европа

- Волен Сидеров, Красимир Каракачанов, Валери Симеонов – всеки на своето равнище - сърцато носят отговорностите на властта

- Веселин Марешки се учи как да работи като политик, а не като бизнесмен

- Главният прокурор Сотир Цацаров успя да изплува без спасителен пояс от калния гьол, в който всеки ден се опитват да го удавят неуспели да са във властта и заплашени за им рухне бизнеса „агнешки“ и „капиталски“ издънки

- Лозан Панов всеки ден се поглежда в огледалото с думите „Съдебната власт само за мен,глупако!“ - подражавайки на Бил Клинтън - но не само няма да стане президент и политик, но и скоро, май, ще падне от позицията председател на ВКС.

На фона тези процеси някой медии „тричат“ България. Докога ? И защо хората, политиците, СЕМ позволяваме безмълвно и бездейно да ни заблуждават с фалшиви новини, с първи страници ,че у нас превес имат убийствата , изнасилванията , пиянството , наркотиците, циганите, простотията и бездуховността?! Нека напомня какво значи „тричене“ – това е бесене на живо на кучета. Е, докога и защо, и хората, и политиците, и СЕМ позволяваме безмълвно и бездейно да ни „бесят“като улични кучета някои,така наречени, медии? Защо и хората, и политиците, и СЕМ позволяваме безмълвно и бездейно да ни тровят всеки ден тези манипулирани с много пари медии? Защо и хората, и политиците, и СЕМ позволяваме безмълвно и бездейно всеки ден да ни облъчват с радиацията на зависимостите си водещи и в големите телевизии, вкючително и от националните ефири на БНТ и БНР?

Щели да избират нов шеф на националната телевизия?! Конкурсът щял да се реши от 3-ма от членовете на СЕМ?! Те щели честно и без чуждо влияние да посочат най-кадърния да върне националната телевизия към националната й задача да е Българска-та Национална-та Телевизия, която – отгоре на всичко- ежегодно харчи, за кой знае какво, 55 млн народни пари?! СЕМ претърпя фиаско с БНР – то е на лозанпановци и прокопиевци, протестъри ,соросоиди и също харчи народните пари, за да ни успива в жегата с манипулирана „публицистика“ или със старомодни и безсъдържателни , но добре хонорувани, празни приказки за социалното или културното.

Аз съм Беновска и питам: Борисов реформира, а медиите „тричат“ България – до кога?

Илиана Беновска

http://blitz.bg

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.