Журналистът Владимир Христовски започна кампания: „Полей ме!“ (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/zhurnalistat-vladimir-hristovski-zapochna-kampaniya-poley-me-video/14950 SvobodnoSlovo.eu
Журналистът Владимир Христовски започна кампания: „Полей ме!“ (ВИДЕО)

От вчера в София се провежда инициативата на една кампанията, „Полей ме!“. Тя има за цел да опази новозасадените, през тази година, дръвчета в София. Това обяви журналистът Владимир Христовски, създател на Фейсбук групата „Безумията в София“.

На много места в София има бял лист на всяко дърво на което пише: „Полей ме“ #Безумията в София. „Ние сме наясно, че трябва да бъдем активни граждани, а не зрители. Трябва да бъдем част от процесите. Знаете, че нашата група не е само от процесите, но и техен инициатор“, казва Христовски., казва във видеото журналистът Владимир Христовски.

„Ние сме наясно, че трябва да бъдем активни граждани, а не зрители, а трябва да бъдем част от процесите. Нашата група знаете много добре не само е част от процесите, а тя ги създава„, добавя Христовски.

Журналистът призова хората да качат клип, с който да покажат как поливат дръвчета.

Според него най-важното в тази инициатива е да възпита обич и грижа у децата към природата, в чиито ръце ще бъде утрешният ден на държавата ни.

Ето какво сподели още във видеото Христовски:

Снимка: „Безумията в София“

Снимка: „Безумията в София“

Снимка: „Безумията в София“

 Репортер по темата: Тодор Стефанов

https://news24sofia.eu/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.