БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО, ПРОКУРАТУРА И СЪД СЕ НАМИРАТ НА КОЗЯК

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/balgarskoto-pravitelstvo-prokuratura-i-sad-se-namirat-na-kozyak/9445 SvobodnoSlovo.eu
БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО, ПРОКУРАТУРА И СЪД СЕ НАМИРАТ НА КОЗЯК

 

Викам, да закриваме прокуратурата и изобщо наказателния съд. Оттук нататък от Козяк ще ни спускат списъците с престъпниците и съответите присъди, които са им дали! Явно в "суверенна" България кой е престъпник и е наказан без съд и присъда, се определя от Мустафата, а колониалната администрация има само правомощието да приведе присъдата в действие!

Ай, сиктир, бе! То бива ибрикчийство, ама вече и селски теляк би се засрамил от такива подлоги! Вместо да й теглят една българска /естествено, много дипломатично/, се втурнаха да изпълняват американските разпореждания. Борисов обаче според Мустафата е целият в бяло и почтен политик! ГЕРБоидните - също. Каракачанов, като един техен човек, осигурил три милиарда авансово за чертежи, също е под благото око на колониалните власти. Цветанов също ангелче!

И заявявам, ЧЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПЯМ ТЕЗИ, КОИТО ЗАБРАВЯТ, ЧЕ СА БЪЛГАРИ И СЕ ПОДЧИНЯВАТ НА КОЗЯК ВМЕСТО НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ!

Изправете се, бе, овце!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.