Десетки милиони невинни жертви, заради алчността и извратените мозъци на няколко човека!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/desetki-milioni-nevinni-zhertvi-zaradi-alchnostta-i-izvratenite-mozaci-na-nyakolko-choveka/126153 SvobodnoSlovo.eu
Десетки милиони невинни жертви, заради алчността и извратените мозъци на няколко човека!

Войни, военни конфликти, специални военни операции… 

Десетки милиони невинни жертви, заради алчността и извратените мозъци на няколко човека! Най-тъжното е, че хората, народът около тях им се връзва в някакъв момент и започва да ги следва. Защото тези манипулатори, умело насаждат своите болни амбиции, като вменяват на хората, че това е тяхна кауза.

Това е цивилизационен проблем и цивилизационен провал! Жалко, че хората, които го осъзнават са твърде малко и е невъзможно да се противопоставят на всеобщата лудост. Ето и сега ще се повтори същото. Но този път, самоизтреблението ще е много по-голямо.

Пълно е с хора, които се радват с какви невероятни оръжия разполага армията, която в тежката си заблуда, те подкрепят. Хора, това е извратена лудост. Да, човечеството винаги е воювало. Но нали същото човечество еволюира! Или еволюцията засяга само това, как да се изтребваме по-успешно и по-модерно. Ако искате ме смятайте за наивен идеалист, но за мен истинската еволюция е, когато някой започне тежка манипулация върху хората, че трябва да воюват, те да дадат незабавен отпор. Пълен отказ от мобилизация! И това да е на всички нива. И най-вече…незабавното отстраняване, с всички средства, на военолюбивото същество!!!

И накрая ще си позволя да повторя едно изречение: „Жалко, че хората, които го осъзнават са твърде малко и е невъзможно да се противопоставят на всеобщата лудост.“

Иво Танев

3 Коментара

Диди

преди 3 месеца

Иво ,Иво, обърни се към англо американците и ги питай защо водят войни , а не упреквай нас,че се радваме на всяко оръжие на руснаците,което те използва по принуда . НИКАК, АМА НИКАК НЕ СА ТИ ЯСНИ НЕЩАТА. ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ В МИР,ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМЕ ОТ ДОСТИЖЕНИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО,КОИТО ТОЛКОВА СА НИ УЛЕСНИЛИ ЖИВОТА. НО ЕДНИ АЛЧНИ КАПИТАЛИСТИ ИСКАТ ВСИЧКОТО ДА Е ЗА ТЯХ. ЕДНИ НИЩОЖЕСТВА С БОЛНИ МОЗЪЦИ ВОДЯТ ВОЙНИ ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ОЩЕ И ОЩЕ. И КАК МИСЛИШ МОГАТ ДА БЪДАТ СПРЕНИ -ЕДИНСТВЕНО И САМО С БОЙ ПРЕЗ РЪЦЕТЕ,ОБРАЗНО КАЗАНО

Коментирай

Петкан

преди 3 месеца

Няколко човека?! Ако бяха хора, щяха просто да избият хората в една хубава война, но тези налитат и на животни и на растения, че и на цялата Природа! Приказките за илюми и репита, може да се окажат истина.

Коментирай

Чичо

преди 3 месеца

Не са малко хората, които разбират - малко са средствата им!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.