Всички ние нарязахме момичето. И самото то участва в собственото си нарязване

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vsichki-nie-naryazahme-momicheto-i-samoto-to-uchastva-v-sobstvenoto-si-naryazvane/114113 SvobodnoSlovo.eu
Всички ние нарязахме момичето. И самото то участва в собственото си нарязване

Всички ние нарязахме момичето. И самото то участва в собственото си нарязване. 

Изродът е конкретен, корумпираните медици, съдии и прокурори също, но ние като народ ги отгледахме, изучихме, развратихме и направихме възможни. 

Всеки от нас. Без изключение. И тези българи, които се отвратиха и избягаха в чужбина - също. 

Изобщо не преувеличавам. 

Народ, който с действие или бездействие си избира повече от тринадесет години ГерП, ДПС, а отскоро и ППДБ - такъв народ е грешен. Престъпен е. Този народ е нужно да страда. 

Продават ни и ни предават всеки ден, а народът не само търпи… повече от това. Съдейства при изтреблението, на което е подложен. 

Мърша е това, а не е народ. Мърша, която люлеят в робска люлка, а той мълчи като риба, тегли като вол и гледа единствено да напълни количката с вредна и опасна храна в чуждия хипермаркет. 

Боли ме, защото аз самият съм част от всичко това. Мърша, като всеки един българин;

Боли ме, защото народът ни живее на такава земя, където няма среда. Или ставаш човек, или слизаш до нивото на плъх. 

И под него. 

Защото пробвайте да затиснете плъх в ъгъл… Ще се бие. Ще се бие до смърт и така ще умре. Биейки се. 

Днес няма да отида на протест. Няма, защото до там лицемер не мога да бъда. Повече от тридесет години съдействах в това - да може изрод да нареже момиче, а съдебната и всяка друга система да определи това действие като “лека телесна повреда”…. 

Съдействах, а сега да протестирам…

Срещу какво?!

Срещу себе си ли… Или срещу вас?

Правих го вече. Десетки и десетки пъти го правих. Протестирах дори когато майка ми беше на смъртно легло в болницата. Протестирах, докато разбрах, че с такива протести, на които десетки и десетки пъти съм бил - няма да стане. 

Народът се е запътил и иска да мре. 

Глас народен - Глас Божи!

А ако народът реши друго… Дори не всички, но поне една малка част. Дори тази част да е съвсем малка, появи ли се такава, Бог ми е свидетел - ще тръгна с тях. Ако не друго, поне да се издигна до нивото на плъх.

Христо Христов

23 Коментара

Червената шапчица

1 year before

Когато робът сам се бори за робството си, разбира се, че не трябва да му се помага да се освободи. Ще те намрази и ще забие нож в гърба ти, когато най-малко очакваш. Такъв роб (народ) заслужава само презрение и ненавист. “Дайте на РОБА свободата и той ще ви намрази, и пак ще търси ново робство и господари, където да превива гръб и да скланя глава!“

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Панделиева с разкрития за спасителя, пребил французин в Поморие --- тая знае всичко за всеки. Баси мисирката…

Коментирай

Синята барета

1 year before

Дори котка, ако има малки, се бие до смърт с огромни кучета. Дори зайката защитава малките си .--- Тук, някакъв баща до толкова се е вцепенил от страх, че не защитава собственото си дете. Научете ги да се бият, бе, смотаняци !!! Пет удара да научат , това ще им спаси живота !!! Удряй със всичка сила и бягай ! Ако на това научите децата си, трагедиите ще са по малко.

Коментирай

#koй

1 year before

съ първата тук шапка съм напълно съгласен. това колективно съзнание мрази себе си до мозъка на костите си. развоят на това колективно съзнание показва днес ,че сме нелогичен народ, в личен план и обществен. примери колкото щеш. три катастрофи преживяхме и по гръб не падаме. на причинилите ги им издигаме паметници, назоваваме булеварди,венцехвалим ги. сега съм до тук

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Искам да направя изявление. Искам ясно и дебело да подчертая, че одобрявам сглобката, харесвам Денков и обичам Боци. Искам нови закони, нова конституция и предлагам България да се прекръсти на Охайо. Столицата ни да се казва Кийф.

Коментирай

Мина

1 year before

Много емоционална публикация, само с едно не мога да се съглася: “всички ние”. Дали не е прекалено самокритично и критично към малката група сънародници, които не спаха, а реагираха, под една или друга форма? С писане, реакция, походи… Не слагам тази будна част от човеците към другата, но това е лично мнение. Когато човек е направил дори малкото, което зависи от него, не мога да го сложа в кюпа на “всички безразлични”-дори да е “грешно”.

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Дебора живее в дома си. Сама ли живее в дома си? Майка й и баща й къде живеят? Какво казват съучениците на 18 годишната Дебора?

Коментирай

Мина

1 year before

Червена шапчице- точно, за отклоняването на вниманието от закриване на “държавата”. Подходящ случай и за въвеждане на истанбулската конвенция. Това е организирана акция.

Коментирай

Синята барета

1 year before

Абсолютно съм съгласен с Мина. Димна завеса . Преди промяна на конституцията и ЗА прокарване на ИК.

Коментирай

Мина

1 year before

П.П. В никакъв случай не омаловажавам злото, което е сполетяло момичето, трябва да има реакция и психопатът да си получи заслуженото.

Коментирай

Генчо Гунчев

1 year before

Мили хора, аз съм против насилието. И все пак, какво търси това дете в обятията на женен мъж с дете? Любов, любов, насилие, насилие, а курвалъка къде е?

Коментирай

Мина

1 year before

Г-н Гунчев- а какво търси “женен” мъж с 18 годишно дете? 18 годишно дете. Нека не омаловажаваме жестокостта и насилието. Колко му е на един изверг да излъже един неопитен живот и да го накълца. На парчета. Темата с насилието е много дълбока. Ако не е лично преживяно- няма обяснение. Каквато и да е ситуацията- това е брутална жестокост от страна на завършен психопат.

Коментирай

Чичо

1 year before

Предлагам на ЧШ да поиска ножчето от Гошето, па да си намери някой, и да реже, реже, реже! Щото тоя някой не я харесва и така му се пада!

Коментирай

Мина

1 year before

Шапчице- Дебора накълцала ли е някой? Хайде не манипулирайте тема от рода- тя си го е търсила. Щото си сложила силикон примерно. Психопатът я е накълцал на парчета. Оставете момичето и съсипания му живот на мира. И съсипаната му физика и психика. Това дете е жертва на тежък психопат. И наш дълг е да го защитим- без да съдим личните му недостатъци. Който е безгрешен- пръв да хвърли камък.

Коментирай

Мина

1 year before

Обръщам се към жените, които преминават през тежък период. Другите няма да ви разберат. Никога няма да ви разберат. Държавата няма да ви помогне. Нито нпо-тата-пази Боже! Аз мога да ви разбера. Има изход- моят беше следният: Започнах да изграждам връзки с приятели, на които да мога да разчитам- за подслон, заеми и пари ако щете. Сприятелих се с “кварталните душмани”, за които въпросът да защитят жена е въпрос на чест- нищо друго. Даже не им знам имената. Тези хора имат много повече чест от другите. Има решение- не се предавайте и не се отчайвайте.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.